Chifteluţe marocane
Nu aveţi prea mult timp, dar vreţi să vă bucuraţi de un fel de mâncare gustos? Soluţia o găsiţi în reţeta următoare.
Ingrediente:
o lingură de ulei de măsline 16 chifteluţe din carne de vită sau pui o ceapă mare tăiată fâşii 100 de grame de caise uscate, tăiate rondele subţiri un baton de scorţişoară 400 de grame de roşii tăiate fin un căţel de usturoi pisat 25 de grame de migdale coriandru tocat
Mod de preparare:
Încingeţi ulei într-o tigaie şi prăjiţi chiftelele. Căliţi apoi ceapa. Într-o crăticioară umplută cu jumătate de cană de apă, fierbeţi timp de 10 minute caisele, batonul de scorţişoară şi roşiile. Înlăturaţi scorţişoara şi treceţi chiftele prin acest sos. Presăraţi peste ele coriandru şi migdale.
Foto: bbcgoodfood.com