Churros. Gogoşi mexicane

Sunt nelipsite din parcurile de distracţie, dar pot fi preparate şi acasă. Iată cum se fac gogoşile mexicane.
De ce ai nevoie
250 ml apă
2 linguri zahăr
½ lingură sare
2 linguri ulei
250 g făină
150 g zahăr
2 linguri scorţişoară
Ciocolată topită
Cum se prepară
Pune pe foc apa, 150 g zahăr, sare şi ulei şi lasă până ce începe să dea în clocot. Dă deoparte, încorporează făina şi amestecă bine să nu se formeze cocoloaşe. Pune ulei la încins într-o tigaie. Separat, pune hârtie de copt într-o tavă. Toarnă compoziţia într-un poş şi formează bastonaşe în tavă, pe care le tai în funcţie de formele şi dimensiunile dorite. Iei cu o paletă bastonaşele şi le pui în tigaie. Le prăjeşti pe ambele părţi. După ce le scoţi le dai printr-un amestec de scorţişoară şi zahăr. Le serveşti înmuiate în ciocolată topită.
Sursa foto http://www.doughing-it-right.com