Ciorbă de sfeclă roşie

livia ciorba rosie jpeg

Atunci când vine vorba de sfeclă roşie ne gândim în primul rând la un suc sau la o salată. Mai rar la o supă, care face, fără doar şi poate, deliciul unui meniu rusesc. Dar, provocarea de azi este să încerci şi tu!

Pregătire: 10 minute Preparare: 40 minute

Ingrediente

200 g sfeclă roşie

2 cartofi

2 morcovi

1 ceapă

2-3 linguri ulei

1 ou

500 ml borş de casă

100 g smântână

1 legătură de pătrunjel verde

sare, piper

Mod de preparare

1.Se curăţă sfecla, morcovii, ceapa, cartofii, se spală, se taie după dorinţă şi se călesc cu cele 2-3 linguri de ulei şi 2-3 linguri de apă.

2.Când legumele s-au înmuiat, se acoperă cu apă caldă şi se lasă să fiarbă în continuare încă 15 minute.

3.Se adaugă borşul fiert separat şi se lasă să mai clocotească de 2-3 ori. Se drege cu oul bătut. Se adaugă pătrunjelul tocat şi se ia de pe foc.

4.Supa se serveşte caldă cu smântână adăugată direct în farfurie.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg