Ciuperci cu bacon

TIFET shutterstock 84004129 jpeg

Toamna se numără ... ciupercile. Hribii, ghebele sau gălbiorii îşi scot timid pălăriile de sub stratul de frunze pentru a fi transformate în preparate delicioase, care pot înlocui oricând carnea.

2 porţii Preparare 30’ Dificultate mică

Ai nevoie de

300 g ciuperci de pădure

200 g ciuperci champignon

200 g bacon

200 ml smântână pentru gătit

2-3 căţei de usturoi

sare

piper

3 linguri ulei

pătrunjel verde

Mod de preparare

Speli ciupercile în mai multe ape, iar pe cele mai mari le tai în jumătate. Baconul îl tai feliuţe. Căleşti ciupercile în tigaie împreună cu uleiul, sare şi piper după gust şi usturoiul pisat.

După ce s-au rumenit adaugi baconul şi smântâna şi mai laşi pe foc încă 5-6 minute. Înainte să serveşti presari deasupra frunze de pătrunjel proaspăt.

sursa foto: Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg