Ciuperci cu cremă de brânză şi ceapă verde

Se pregătesc foarte repede, sunt gustoase şi umpkluturile pot fi diverse, pentru toate gusturile. Aceste ciuperci cu cremă de brânză şi ceapă verde este una dintre ideile noastre pentru voi.
Ciuperci cu cremă de brânză şi ceapă verde - Ingrediente
700 g ciuperci champignon 400 g cremă de brânză 2 fire ceapă verde sare piper verdeaţă pentru decor
Ciuperci cu cremă de brânză şi ceapă verde - Mod de preparare
Îndepărtezi picioruşele ciupercilor şi le speli foarte bine sub jet de apă. Într-un vas, amesteci brânza cu picioruşele şi ceapa tocate mărunt şi condimentezi cu sare şi piper.
Aşezi ciupercile într-o tavă unsă cu ulei, le presari cu puţină sare, le umpli cu crema de brânză şi le introduci la cuptor, la foc potrivit, până se rumenesc. Când le serveşti, le decorezi cu frunze de verdeaţă.