Ciuperci umplute cu pui şi legume

ciuperci umplute cu pui si legume jpeg

Sunt numeroase reţetele cu ciuperci. Numeroase şi gustoase. Iar una dintre ele sperăm să fie deliciul acestei zile.

Ingrediente (6 porţii) 1 kg de ciuperci 1 ceapă mare 1 morcov mic 200 g piept de pui fiert şi tocat 2 linguri ulei de măsline 1 castravete murat mărar verde caşcaval ras sare piper

Mod de preparare

Alegi ciuperci cu pălăria mai mare, le rupi codiţele, le speli şi le scurgi de apă. Toci picioruşele mărunt, le căleşti în cele două linguri de ulei, împreună cu ceapa tocată mărunt, morcovul ras, carnea tocată, sare şi piper, după gust.

Când toate ingredientele s-au înmuiat, le dai deoparte de pe foc, le amesteci cu castravetele murat şi mărarul tocate fin. Umpli pălăriile ciupercilor cu compoziţia obţinută, presari deasupra caşcaval ras, apoi le aşezi într-un vas termorezistent şi le dai la cuptor pentru circa 25 de minute. Le serveşti calde, garnisite cu crenguţe de mărar verde.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg