Clătite cu brânză

chiftele cu branza jpeg

Sunt gata în numai jumătate de oră! Şi sunt şi foarte gustoase! Le poţi servi cu orice sos doreşti!

Ce ai nevoie

1 cană lapte 2 linguri ulei 2 ouă ¼ linguriţă sare 2 linguriţe muştar 1 cană făină 1 plic praf de copt 1 cană brânză rasă

Cum se prepară

Se amestecă ouăle cu laptele, uleiul, sarea şi muştarul şi se bate energic. Se încorporează treptat făina amestecată cu praful de copt, continuând baterea. Când compoziţia este omogenă, se adaugă brânza rasă. Se încinge o tigaie, se unge cu puţin ulei şi se toarnă puţină compoziţie, ca la clătite, doar că acestea se fac puţin mai groase şi mai mici decât clătitele. Se prăjesc pe ambele părţi şi se scot pe hârtie absorbantă.