Cod în crustă de migdale

cod crusta migdale jpeg

Ai încercat vreodată fileul de cod în crustă de migdale? Dacă nu, atunci urmează paşii reţetei şi, cu sigiranţă, vei fi surprins plăcut.

Ingrediente

150g file cod ¼ cană făină ½ cană migdale ½ linguriţă sare 1 ou mare 1 lămâie ½ lingură ulei de cocos Sare şi piper după gust

Mod de preparare

Pregăteşte 2 farfurii şi un bol. Într-o farfurie amestecă migdalele mărunţite şi ¼ linguriţă sare. În cealaltă farfurie adaugă făina şi si ¼ linguriţă sare. Bate ouăle în bol.

După ce fileul de cod este scurs, se dă prin făină, apoi prin ou, pentru ca la final să se treacă prin migdalele mărunţite.

Pune în tigaia la foc mediu uleiul de cocos. Pune codul în crustă la prăjit în tigaie şi prăjeşte-l pentru 3 minute până când se rumeneşte. Când este gata scoate-l pe o farfurie şi serveşte-l cu legumele tale preferate.

Sursa: http://nilsenpantry.com