Conopidă pane

conopida pane jpeg

Masa nu ar mai fi masă şi nici bucătăreasa aşa frumoasă, dacă nu ai prepara în casă bunătăţi din legumele care se găsesc acum din belşug în piaţă.

Ingrediente

1 conopidă ulei (pentru prăjit)

2 ouă

150 g făină

200 ml bere

1 lingură ulei

piper

Mod de preparare

Speli bine conopida şi o rupi în bucăţi potrivit de mari. O laşi la scurs. Între timp, pregăteşti aluatul Tempura; spargi ambele ouă într-un bol, adaugi un praf de piper şi le baţi bine. Pui în ploaie făina, amesteci bine, torni şi berea şi baţi în continuare cu un tel. La sfârşit, încorporezi uleiul şi mai amesteci 1-2 minute. Iei fiecare bucheţel de conopidă în parte, îl treci prin făină, prin aluat, scurgi, şi îl prăjeşti în ulei încins. Poţi servi cu sos de maioneză şi usturoi.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg