Cornuleţe cu ciocolată

cornulete cu ciocolata jpeg

Poţi servi aceste cornuleţe cu ciocolată cu ceai, cafea sau fresh de portocale.

Ingrediente

400 g făină 1 linguriţă drojdie uscată 2 linguri ulei 100 g zahăr 1 praf sare 250 ml apă 300 g ciocolată de post 4 linguri apă 1 lingură zahăr pudră

Mod de preparare

Dizolvi drojdia în apa caldă. Adaugi uleiul, zahărul, sarea şi făina în ploaie. Aluatul obţinut îl înfăşori în folie şi-l laşi la loc cald timp de o oră. Ulterior împarţi aluatul în două, întinzi fiecare foaie şi o tai în triunghiuri pe care le umpli cu ciocolată rasă. Păstrezi puţină şi pentru decor. Amesteci cele 4 linguri de apă cu zahărul pudră şi ungi cornuleţele. Le dai la cuptorul încins 20 de minute. Când sunt gata, le decorezi cu ciocolata păstrată.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg