Cornuleţe cu ciocolată

Poţi servi aceste cornuleţe cu ciocolată cu ceai, cafea sau fresh de portocale.
Ingrediente
400 g făină 1 linguriţă drojdie uscată 2 linguri ulei 100 g zahăr 1 praf sare 250 ml apă 300 g ciocolată de post 4 linguri apă 1 lingură zahăr pudră
Mod de preparare
Dizolvi drojdia în apa caldă. Adaugi uleiul, zahărul, sarea şi făina în ploaie. Aluatul obţinut îl înfăşori în folie şi-l laşi la loc cald timp de o oră. Ulterior împarţi aluatul în două, întinzi fiecare foaie şi o tai în triunghiuri pe care le umpli cu ciocolată rasă. Păstrezi puţină şi pentru decor. Amesteci cele 4 linguri de apă cu zahărul pudră şi ungi cornuleţele. Le dai la cuptorul încins 20 de minute. Când sunt gata, le decorezi cu ciocolata păstrată.