Cotlet de porc cu legume la cuptor

Cotlet de porc cu miere si legume la cuptor jpeg

Dacă nu mai ştii ce să găteşti în ultimul timp, îţi propunem această reţetă de cotlet de porc şi legume la cuptor, uşor de realizat şi foarte gustoasă.

De ce ai nevoie pentru a pregăti cotlet de porc cu legume la cuptor

900 g cotlet de porc

30 g muştar

15 g usturoi mărunţit

15 ml sos de soia

15 ml oţet de mere

pătrunjel, după gust

sare, după gust

piper, după gust

Pentru garnitură

470 g morcovi

90 ml ulei de măsline

mărar, după gust

sare şi piper, după gust

3 cartofi potriviţi

Cum prepari cotletul de porc cu miere şi legume la cuptor

Încălzeşti cuptorul la 170 de grade. Pui o hârtie de copt într-o tavă şi o împarţi în 3 secţiuni. Amesteci muştarul, usturoiul, sosul de soia, oţetul de mere pătrunjelul, sarea şi piperul şi le torni peste bucăţile de cotlet de porc.

Alături, aranjezi în porţiunile rămase cartofii şi morcovii, peste care adaugi uleiul de măsline, mărarul, sare şi piper, după gust. Dai la cuptor o oră, iar din când în când mai întorci legumele. Când este gata, laşi la răcit timp de 10 minute şi serveşti.

Sursa http://www.forkingup.com