Cotlet de porc cu legume la cuptor

Dacă nu mai ştii ce să găteşti în ultimul timp, îţi propunem această reţetă de cotlet de porc şi legume la cuptor, uşor de realizat şi foarte gustoasă.
De ce ai nevoie pentru a pregăti cotlet de porc cu legume la cuptor
900 g cotlet de porc
30 g muştar
15 g usturoi mărunţit
15 ml sos de soia
15 ml oţet de mere
pătrunjel, după gust
sare, după gust
piper, după gust
Pentru garnitură
470 g morcovi
90 ml ulei de măsline
mărar, după gust
sare şi piper, după gust
3 cartofi potriviţi
Cum prepari cotletul de porc cu miere şi legume la cuptor
Încălzeşti cuptorul la 170 de grade. Pui o hârtie de copt într-o tavă şi o împarţi în 3 secţiuni. Amesteci muştarul, usturoiul, sosul de soia, oţetul de mere pătrunjelul, sarea şi piperul şi le torni peste bucăţile de cotlet de porc.
Alături, aranjezi în porţiunile rămase cartofii şi morcovii, peste care adaugi uleiul de măsline, mărarul, sare şi piper, după gust. Dai la cuptor o oră, iar din când în când mai întorci legumele. Când este gata, laşi la răcit timp de 10 minute şi serveşti.
Sursa http://www.forkingup.com