Cotlet de porc cu legume, reţeta italiană

cotlet de porc cu legume jpeg

Italienii asezonează aproape orice preparat cu puţină brânză, oferind meselor un gust inconfundabil. Încearcă şi tu o reţetă cu cotlet de porc şi legume, numai bună pentru prânz sau cină.

Ingrediente

4 bucăţi cotlet de porc

1 linguriţă cimbru

2 linguri ulei

65 g brânză

1 ardei gras roşu

3 cartofi

sare

piper

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Ungi o tavă cu 1 lingură de ulei. Aşezi cotletele de porc. Într-un bol, combini coriandru, sare, piper şi restul de ulei. Ungi bucăţile de carne cu amestecul. Păstrezi puţin pentru legume. Adaugi în tavă cartofii tăiaţi cubuleţe şi ardeiul feliat. Condimentezi.

Dai la cuptor, aproximativ 30-35 de minute, sau până ce carnea îşi schimbă culoarea. Presari brânza peste cotlete şi mai laşi în cuptor 2-3 minute, până se topeşte. Serveşti cu extra coriandru, dacă vrei.

Sursa https://www.bettycrocker.com