Cremă de cafea

crema de cafea jpeg

Un desert rafinat cu catre îţi poţi impresiona invitaţii la cină.

Ingrediente (4 cupe)

500 ml frişcă lichidă 3 linguriţe nes 4 gălbenuşuri 100 g zahăr 100 g ciocolată 1 praf de sare

Mod de preparare

Topeşti ciocolata şi o amesteci cu frişca lichidă. Laşi pe foc până începe să clocotească pe margine, după care dai deoparte şi amesteci compoziţia cu zahărul. Freci gălbenuşurile cu un praf de sare, iar când capătă o consistenţă cremoasă încorporezi frişca.

La final pui nesul şi torni crema în vase termorezistente, pe care le aşezi pe jumătate într-un vas cu apă fierbinte. Ţii crema la cuptor 35-40 de minute. Serveşti crema rece.

sursa foto: Stockfood/Gulliver



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg