Cremă de iaurt cu sos de roşii

crema de iaurt cu sos de rosii jpeg

Uşor, de vară, aromat şi apetisant! Prepară această cremă de iaurt cu sos de roşii.

Ingrediente (2 porţii)

200 g iaurt gras 200 ml smântână lichidă 1 praf sare 5 g gelatină 2 linguri sos de roşii

Cum se prepară

Pui iaurtul la scurs. Înmoi gelatina în puţină apă rece, apoi o pui la dizolvat în 3-4 linguri de apă caldă. Amesteci iaurtul şi când gelatina s-a dizolvat, adaugi câte 1-2 linguri din compoziţia de iaurt, apoi încorporezi în restul de iaurt.

Mixezi smântâna până devine consistentă, adaugi praful de sare şi baţi până se întăreşte şi devine pufoasă. O încorporezi în compoziţia de iaurt, amestecând uşor cu o lingură de lemn. O împarţi în două boluri.

Laşi la rece să se întărească. Apoi răstorni castroanele şi pui pe deasupra câte o lingură de sos de roşii.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg