Cremă de sardine cu brânză de vaci

crema de sardine cu branza de vaci jpeg

Ştiai că din anul 1820, sardina se găseşte şi la conservă? Ideea îi aparţine lui Pierre-Joseph Colin, un cofetar din Nantes, Franţa. Conservele de peşte în ulei de măsline pot fi păstrate în cămară mult timp.

Ingrediente

5-6 sardine afumate 150 g brânză de vaci 100 g smântână 3 linguriţe hrean răzuit 1/2 lămâie 1 legătură ceapă verde 3 linguriţe seminţe susan negru 1 legătură mărar piper sare

Mod de preparare

Speli peştele şi înlături pieliţa şi toate oasele. Tai în bucăţi, le mixezi cu brânza, smântâna, hreanul şi amesteci. Trebuie să obţii o pastă fină, omogenă. Presari puţin piper şi sare după gust, adaugi zeama de lămâie şi toci mărarul şi ceapa verde. Încorporezi verdeaţa în pasta de peşte, odată cu seminţele de susan negru. Serveşti cu pâine prăjită. Eventual, păstrezi pentru ornat frunze de ceapă verde tocate şi seminţe de susan negru.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg