Cremşnit de vanilie cu glazură

cremsnit glazura vanilie jpeg

Cu o aromă inconfundabilă şi de-a dreptul irezistibilă, vanilia face din multe prăjituri un deliciu de neuitat.

Ingrediente

1 pachet aluat foitaj 4 gălbenuşuri 100 g zahăr 100 g făină 1 l lapte 1 păstaie vanilie

2 albuşuri

150 g zahăr pudră

Mod de preparare

Întinzi pe câte o tavă două foi de aluat foitaj, le înţepi din loc în loc cu o furculiţă şi le coci separat aproximativ 20 de minute, până se rumenesc. Între timp, prepari crema. Gălbenuşurile le amesteci cu făina, zahărul şi torni treptat laptele. Compoziţia o pui pe baie de aburi, adaugi păstaia de vanilie şi amesteci continuu până devine o cremă. Când este gata, o laşi deoparte să se răcească. Pentru glazură, cu o lingură de lemn baţi albuşurile cu zahărul cernut pe care-l adaugi treptat. Ungi una dintre foi cu cremă, acoperi cu cealaltă foaie şi ornezi cu glazură. Dai prăjitura la frigider aproximativ 4 ore înainte să o serveşti.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg