Cum se fac crutoanele din pâine cu parmezan

crutoane jpeg

Supele-cremă au un gust mult mai bun atunci când le serveşti cu crutoane. Aşadar, dacă ai pâine mai veche prin casă, poţi prepara din ea cele mai bune crutoane, pe care le poţi păstra şi trei săptămâni la rece.

De ce ai nevoie pentru crutoane din pâine cu parmezan

3 linguri ulei

2 căţei de usturoi

600 g pâine veche de o zi

piper

4 linguri parmezan ras

rozmarin, busuioc, cimbru, boia, după gust

Cum se prepară crutoanele din pâine cu parmezan

Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt într-o tavă. Mixezi uleiul cu usturoiul zdrobit, 30 de secunde, apoi strecori uleiul printr-un tifon şi presezi usturoiul cât mai bine. Tai pâinea cubuleţe şi o amesteci cu uleiul aromat. Asezonezi cu sare şi piper, după gust, apoi adaugi 2 linguri de parmezan şi omogenizezi.

Adaugi alte condimente, după gust, dacă vrei. Pui crutoanele în tavă, le dai la cuptor 15-20 de minute, apoi presari restul de parmezan şi le laşi la răcorit.

Sursa http://www.simplysated.com

http://www.simplysated.com



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg