Cuscus cu fructe

cuscus cu fructe jpeg

Mai multe arome apetisante reunite într-un singur vas cu mâncare!

Ingrediente

2 căni cuşcuş prefiert 1 lingură ulei de măsline 1 linguriţă usturoi pisat 200 g miez de pepene galben 1 rodie 15-20 boabe de strugure 250 ml suc proaspăt de portocale sare piper zeama de la 1/2 lămâie

Preparare

Fierbi cuşcuşul conform indicaţiilor de pe ambalaj şi îl laşi la răcit. Amesteci într-un bol cuşcuşul cu seminţele de rodie, cu usturoiul sotat în uleiul de măsline şi sucul de portocală, amestecând până lichidul este complet absorbit. Condimentezi cu sare şi piper. Aşezi cuşcuşul într-un vas cu gaură, udat cu apă sau cu ulei, apeşi puţin, după care îl răstorni pe un platou. Decorezi în mijloc cu struguri, pe margine cu pepene galben, îl stropeşti cu zeamă de lămâie şi îl serveşti la temperatura camerei.