Fasole verde cu sos de roşii

fasole verde cu sos de rosii jpeg

Fasolea verde un ingredient din care poţi face atât de multe mâncăruri, indiferent de sezon. Astăzi îţi recomandăm o reţetă pe care trebuie să o prepari chiar mâine, fasole verde cu sos de roşii.

De ce ai nevoie pentru fasole verde cu sos de roşii

4 linguri ulei

1 ceapă

450 g fasole verde

4 căţei de usturoi

sare

piper

450 ml suc de roşii

2 linguri pastă de tomate

125 ml apă

Cum se prepară fasolea verde cu sos de roşii

Încingi uleiul în tigaie şi căleşti ceapa tocată până când devine lucioasă. Pui fasolea verde şi o sotezi câteva minute, amestecând ocazional. Condimentezi cu sare şi piper după gust şi pui căţeii de usturoi tocaţi. După 1-2 minute adaugi sucul de roşii şi pasta de tomate dizolvată în apă. Acoperi şi laşi să fiarbă 20 de minute, amestecând ocazional.

Sursa http://www.anediblemosaic.com/

http://www.anediblemosaic.com/