Foitaj cu frişcă şi cireşe

foitaj cu frisca si cirese jpeg

Pentru prepararea acestei prăjituri, ai nevoie de doar jumătate de oră pentru a le prepara.

Ingrediente (1 tavă)

1 pachet aluat foitaj 500 ml smântână pentru frişcă 200 g zahăr 400 g cireşe zahăr pudră, pentru decor

Mod de preparare

Dezgheţi aluatul şi coci separat foile într-o tavă cu hârtie de copt. Între timp, speli cireşele, le îndepărtezi codiţele şi sâmburii şi le pui la scurs. Baţi smântâna rece cu zahărul până obţii o frişcă. După ce s-au răcit foile, aşezi cireşele, întinzi frişca, iar deasupra pui cealaltă foaie de foitaj.Tai în bucăţi prăjitura şi o serveşti cu zahăr pudră pe deasupra.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg