Frittata cu brânză
Dacă aţi rămas în pană de idei în privinţa reţetelor pentru micul dejun, noi vă oferim soluţia: o delicioasă frittata cu brânză.
Ingrediente:
2 cepe verzi 4 linguri de mazăre un castravete tăiat pe jumătate 2 felii de şuncă 100 de grame de brânză feta 4 ouă
Mod de preparare:
Încălziţi cuptorul la 160 de grade Celsius. Tăiaţi ceapa verde mărunt şi puneţi-o într-un bol împreună cu mazarea. Adăugaţi castravetele dat prin răzătoare, bucăţile de şuncă tăiate fâşii mici şi brânza feta mărunţită. Într-un bol separat, bateţi cele 4 ouă. Răsturnaţi acest conţinut în primul bol, amestecaţi şi puneţi compoziţia la cuptor, timp de 30 de minute, într-o tavă unsă cu puţin ulei.
Foto: bbcgoodfood.com