Fursecuri cu cacao şi fulgi de ovăz şi de ciocolată

Pentru ceaiul de la ora 17 ori o ceaşcă fierbinte de cafea la orice oră din zi, nişte fursecuri cu cacao şi fulgi de ovăz şi de ciocolată sunt răsfăţul perfect. Prepară cele mai bune fursecuri urmând indicaţiile noastre.
Fursecuri cu cacao şi fulgi de ovăz şi de ciocolată - Ingrediente
100 g făină 100 g fulgi de ovăz 1 lingură cacao 100 ml ulei de măsline 50 g zahăr tos 30 g fulgi de ciocolată 1 ou 2 linguri miere 1 linguriţă seminţe de in 1 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă praf de copt
Fursecuri cu cacao şi fulgi de ovăz şi de ciocolată - Mod de preparare
Se amestecă făina cu fulgii de ovăz, cacaua, seminţele de in, praful de copt şi zahărul. Se adaugă oul, uleiul de măsline, mierea, fulgii de ciocolată, scorţişoara şi se omogenizează compoziţia. Într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină, se pun grămăjoare de aluat cu ajutorul unei linguri. Se introduc la cuptor pentru 15-20 de minute.