Fursecuri cu gem

Fursecuri cu gem jpeg

Nu ai nevoie de niciun motiv anume pentru a le prepara, mai ales că în cămara ta mai sunt încă multe borcane cu gem nedesfăcute.

Ai nevoie de

250 g unt la temperatura camerei

250 g zahăr

1 ou

1 lingură esenţă de vanilie

750 g făină

1 lingură zeamă de lămâie

1 lingură coajă de lămâie

1 praf de sare

½ lingură praf de copt

1 borcan gem

Mixează untul cu zahărul până obţii consistenţa unei creme. Adaugă oul, vanilia, sarea, coaja şi sucul de lămâie şi praful de copt. Încorporează făina puţin câte puţin, până obţii o cocă maleabilă. O strângi într-o folie alimentară şi o dai la frigider pentru 2 ore.

Presari făină pe suprafaţa de lucru, întinzi aluatul şi-l ştanţezi cu forme sau cu gura unei căni. Pui fursecurile într-o tavă cu hârtie de copt şi le dai la cuptor pentru 12-15 minute. După ce s-au răcorit câteva minute, le lipeşti între ele cu gem.

Sursa foto http://www.gogogogourmet.com

http://www.gogogogourmet.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg