Gem picant de piersici

gem picant de piersici jpeg

Cine spune că gemul trebuie neapărat să fie dulce? Încearcă-l pe acesta de piersici picant şi dimineţile vor căpăta alt gust.

De ce ai nevoie pentru gem picant de piersici

1,5 kilograme piersici

2 ardei iuţi

3 căni zahăr

½ cană suc de lămâie

1-2 linguri unt

Cum se prepară gemul picant de piersici

Descojeşti piersicile, le îndepărtezi sâmburele şi le pui la fiert în apă timp de 1 minut. Scurgi apa şi tai piersicile felii şi ardeiul iute bucăţi. Pune piersicile, ardeii, zahărul şi zeama de lămâie într-o cratiţă. Când începe să facă spumă pune 1 lingură de unt, iar pe cea de a doua doar dacă continua să facă spumă. Când gemul s-a închegat îl torni în borcane curate şi sterilizate. Pune-l în cămară după ce s-a răcorit.

Sursa foto http://recipesfoodandcooking.com

http://recipesfoodandcooking.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg