Giros cu sos tzatziki

După mesele încărcate de sărbători, parcă ai mânca ceva mai uşor. Cea mai bună idee este acest giros cu sos tzatziki.
De ce ai nevoie pentru giros
500 g friptură de vită sau porc
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
oregano
rozmarin tocat
cimbru
suc de lămâie
4 lipii
1 roşie
1 castravete
Pentru sos
4-5 felii castravete
150 g iaurt
1 lingură zeamă de lămâie
1 lingură ulei de măsline
sare
mărar
Cum se prepară giros cu sos tzatziki
Toci roşia, castravetele şi carnea. Le amesteci cu uleiul, sare, rozmarin, oregano, cimbru, sare şi piper după gust.
Toci castravetele, îl scurgi şi-l amesteci cu iaurtul, mărarul tocat, uleiul, zeama de lămâie şi sare. Pui umplutura în lipiile calde, torni sosul tzatziki şi împătureşti.
Sursa http://www.wyldflour.com