Gogoşele cu şuncă

IF09725  jpeg

Rapid şi gata de servire pentru orice gurmand!

Ingrediente

300 g făină 2 gălbenuşuri 15 g drojdie 3-4 linguri lapte călduţ 3-4 linguri ulei 200 g şuncă fiartă 1 ceapă boia de ardei sare ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Se pune drojdia în lapte călduţ şi se lasă 10-15 minute. Se bat gălbenuşurile. Se frământă făina cu gălbenuşurile, se adaugă maiaua şi un praf de sare. Se lucrează punând ulei puţin câte puţin, până ce aluatul devine uşor elastic. Se încorporează şunca tăiată mărunt şi se lasă aluatul să dospească la loc cald.

Se întinde cu sucitorul o foaie de grosimea unui deget şi se taie forme cu paharul. Se mai lasă să stea 10 minute, se prăjesc în ulei fierbinte şi se scurg de ulei pe hârtie absorbantă. Se taie ceapa julien, se căleşte şi, când este rumenită, se presară boia. Se pune pe fiecare gogoaşă puţină ceapă şi se servesc cu roşii şi cu

ceapă verde.

sursa foto: Image Food



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg