Gogoşele dulci cu dovleac

gogosele dulci cu dovleac jpeg

Dovleacul este o legumă bogată în antioxidanţi, dar slab calorică. Puteţi mânca după pofta inimii! În plus, conţine multe fibre, facilitând tranzitul intestinal. Locuitorii din America de Nord îl consideră un aliment sănătos prin excelenţă. 150 g de dovleac de grădină acoperă în totalitate necesarul zilnic de provitamina A (betacaroten).

Ai nevoie de (20 de bucăţi)

500 g miez de dovleac copt 4 ouă 1 cană făină 6 linguri zahăr 1 linguriţă rasă scorţişoară 1 praf sare 100 g smântână ulei, pentru prăjit

Mod de preparare

Amesteci dovleacul cu făina, praful de sare şi zahărul. Adaugi ouăle bătute, smântâna, scorţişoara şi amesteci continuu. Frămânţi ca să se omogenizeze bine ingredientele şi, dacă aluatul ţi se pare prea moale, mai poţi adăuga făină. Încingi ulei şi formezi gogoşele, pe care le prăjeşti până devin aurii. Le serveşti presărate cu zahăr.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg