Gogoşi cu brânză şi gem de căpşuni

gogosi cu branza si gem jpeg

Cui nu-i plac deserturile făcute în casă? Gogoşi, ori plăcinte, clătite ori prăjituri, toate capătă altă valoare atunci când sunt pregătite de tine.

Ingrediente (1 tavă)

Pentru aluat 400 g făină 200 g brânză de vaci 200 g unt 3-4 linguriţe zahăr 1 praf de sare

gem de căpşuni

100 g brânză uşor sărată

150 g smântână

Mod de preparare

Scurgi brânza şi o mixezi cu untul ţinut la temperatura camerei. Adaugi făina amestecată cu sarea şi zahărul şi frămânţi până obţii un aluat nu foarte moale. Îl dai la frigider peste noapte, a doua zi îl împarţi în bucăţi egale, pe care le aplatizezi şi le aşezi într-o tavă tapetată.

Laşi gogoşile la cuptor până se rumenesc, le scoţi, le ungi cu gem, presari brânză rasă şi pui deasupra câte o linguriţă de smântână.

foto: Profimedia



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg