Gogoşi cu cremă caramel

gogosi cu crema caramel jpeg

Astăzi te vom ispiti cu cele mai dulci gogoşi, cele cu cremă caramel.

De ce ai nevoie pentru gogoşi cu cremă caramel

Pentru gogoşi

250 g făină

1 linguriţă praf de copt

100 g zahăr

50 ml lapte

50 ml frişcă

1 ou

2 linguri unt

1 linguriţă esenţă de vanilie

Pentru glazură

200 g zahăr

3 linguri smântână

nucă de cocos

Cum se prepară gogoşi cu cremă de caramel

Combină făina, praful de copt şi zahărul. Bate oul cu smântâna, laptele, untul şi vanilia, încorporează ingredientele uscate în cele lichide şi frământă să se omogenizeze. Pune aluatul într-un poş şi fă gogoşile direct în tava cu hârtie de copt. Ţine-le la cuptor până se rumenesc.

Separat, topeşte zahărul, iar după ce s-a caramelizat adaugă smântâna. Toarnă glazura cât timp este caldă peste gogoşi şi presară nucă de cocos.

Sursa foto http://www.culinarycoutureblog.com

http://www.culinarycoutureblog.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg