Gogoşi cu cremă caramel

Astăzi te vom ispiti cu cele mai dulci gogoşi, cele cu cremă caramel.
De ce ai nevoie pentru gogoşi cu cremă caramel
Pentru gogoşi
250 g făină
1 linguriţă praf de copt
100 g zahăr
50 ml lapte
50 ml frişcă
1 ou
2 linguri unt
1 linguriţă esenţă de vanilie
Pentru glazură
200 g zahăr
3 linguri smântână
nucă de cocos
Cum se prepară gogoşi cu cremă de caramel
Combină făina, praful de copt şi zahărul. Bate oul cu smântâna, laptele, untul şi vanilia, încorporează ingredientele uscate în cele lichide şi frământă să se omogenizeze. Pune aluatul într-un poş şi fă gogoşile direct în tava cu hârtie de copt. Ţine-le la cuptor până se rumenesc.
Separat, topeşte zahărul, iar după ce s-a caramelizat adaugă smântâna. Toarnă glazura cât timp este caldă peste gogoşi şi presară nucă de cocos.
Sursa foto http://www.culinarycoutureblog.com