Hamburger de post

hamburger de post jpeg

Chiar dacă încă de aflăm în perioada postului, asta nu înseamnă că trebuie să ne abţinem de la anumite preparate, pe care le putem înlocui cu varianta lor vegetală. Iar acest hamburger de post te va cuceri de-ndată.

De ce ai nevoie pentru hamburger de post

ulei de măsline

1/2 ceapă roşie

2 căţei de usturoi

1 linguriţă chilli

1 ardei

½ linguriţă oregano

100 g boabe porumb

400 g fasole fiartă

coriandru

sare

piper

100 g pesmet

Cum se prepară hamburger de post

Căleşti în ulei ceapa tocată aproximativ 3 minute, după care adaugi usturoiul şi-l sotezi 30 de secunde. Adaugi pudra de chilli, oregano şi ardeiul tocat şi mai ţii pe foc alte 30 de secunde. Pasezi fasolea fiartă în blender şi o pui în tigaie, după care pui porumbul scurs, coriandru şi sare şi piper după gust. După ce s-au omogenizat ingredientele, încorporezi pesmetul. Dai deoparte şi după ce s-a răcorit compoziţia o împarţi în şase părţi egale, din care formezi chiftele. Ţii la frigider 30 de minute, după care prăjeşti chiftelele în ulei încins. Adaugi în burger orice ingrediente doreşti.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg