„Icre“ de fasole

icre de fasole jpeg

Preparate într-un timp scurt, dar cu multă grijă, antreurile pot salva orice gospodină, fie că este vorba despre o masă obişnuită, fie de una cu musafiri dragi.

Ingrediente

500 g fasole uscată fiartă 4-5 căţei de usturoi 200 ml ulei 1 lingură muştar 2 linguri ulei de măsline sare piper

Preparare

Fasolea fiartă şi scursă o pasezi în blender sau o dai prin maşina de tocat. O baţi bine cu mixerul şi adaugi treptat uleiul. Dacă mai e nevoie, pui puţină zeamă în care a fiert fasolea. Adaugi muştarul, sare şi piper, după gust, usturoiul pisat şi amesteci bine.O pui într-un bol, o stropeşti cu uleiul de măsline şi o serveşti cu lipii sau cu pâine prăjită.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg