Jeleu de fructe

jeleu de fructe jpeg

Nu te sfii să foloseşti kiwi în deserturile tale! Are mai multă vitamină C decât portocala, ajutând la dezvoltarea şi buna sănătate a cartilagiilor, oaselor, dinţilor şi a gingiilor. Deliciosul fruct scade nivelul trigliceridelor din sânge şi nu otrăveşte organismul cu reziduuri de pesticide. Specialiştii americani arată că fructul de kiwi prezintă concentraţiile cele mai mici de chimicale provenite din tratamentele agricole!

Ingrediente (1 tavă)

4 kiwi 1 grepfrut roz 3 portocale 1 ananas 100 g coacăze roşii, congelate 500 ml compot 4 linguri gelatină

Mod de preparare

Înmoi gelatina în compotul cald. Fructele le tai felii şi le pui în straturi, împreună cu coacăzele dezgheţate într-o tavă cu pereţii înalţi. Gelatina o aşezi pe baie de aburi la foc mic aproximativ cinci, şapte minute, apoi o torni peste fructe. Dai jeleul la frigider trei ore. Înainte să-l pui pe platou, înmoi tava timp de două secunde într-un vas cu apă clocotită, pentru a se desprinde jeleul mai uşor.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg