Jeleu de portocale

jeleu portocale jpeg

Prepară un desert aromat şi acrişor cu portocale!

Ingrediente

½ pahar suc portocale proaspăt 2 linguriţe coajă portocală rasă 1 pahar zahăr 1 pahar apă 2 linguri apă rece 20 g gelatină

frişcă

fistic

felii de portocală

Mod de preparare

Pui gelatina la înmuiat în apă rece şi o laşi 30 minute. Fiebi apa, adaugi coaja rasă de portocală şi dizolvi în ea gelatina. Adaugi zahărul şi sucul de portocale şi amesteci bine. Torni compoziţia în castronele mici şi dai la frigider câteva ore. Când le serveşti, ornezi cu frişcă, fistic şi portocală.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg