„Jumări“ cu ceapă verde

omleta jpeg

O dimineaţă pe fugă sau una tihnită de duminică poate fi întotdeauna salvată de un mic dejun unde care vedetele sunt ouăle.

Dificultate mică Preparare 15' Pentru 2 porţii

Ingrediente

4 ouă

50 g unt

100 g caşcaval

100 ml lapte

30 g făină

1 legătură ceapă verde

sare

piper

Mod de preparare

Tai caşcavalul cubuleţe mici, le treci prin lapte şi apoi prin făină. Repeţi operaţiunea de încă două ori. Făina, prin prăjire, va forma o crustă care va împiedica lipirea caşcavalului

de tigaie.

Încingi o tigaie 1-2 minute, apoi adaugi untul şi, după un minut, cubuleţele de caşcaval şi ceapa verde tocată (doar partea verde). Le prăjeşti 2-3 minute şi răstorni peste ele ouăle

bătute cu un praf de sare şi piper. Laşi să se închege bine dedesubt (dacă a absorbit caşcavalul tot untul, mai adaugi puţin înainte de a pune ouăle) şi începi să amesteci cu furculiţa

până când ouăle se coagulează bine.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg