Macaroane cremoase cu brânză la cuptor

macaroane cu branza jpeg

Cine ar spune nu unei porţii de macaroane calde cu brânză cremoasă la cuptor? Sunt un deliciu pe care trebuie să-l prepari cât mai curând!

De ce ai nevoie pentru macaroane cu brânză

1 pachet macaroane

1 ceapă

2 căţei de usturoi

5 linguri unt

2 linguri ulei

50 g făină

500 ml lapte

50 g mascarpone

200 g brânză cedar

200 g brânză de vaci

100 g mozzarella

1 praf de sare

50 g pesmet

Cum se prepară macaroanele cu brânză la cuptor

Fierbi macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Topeşti untul, adaugi uleiul şi căleşti ceapa cu un praf de sare. Pui căţeii de usturoi pisaţi şi mai ţii pe foc 30 de secunde. Dai deoparte, torni laptele, pui făina şi aşezi din nou pe foc, amestecând energic 1-2 minute.

Adaugi mascarponele şi restul de brânză rasă şi amesteci până când se topeşte. Asezonezi cu sare, pui pesmetul, macaroanele tăiate şi pui totul într-o tavă. Dai la cuptor 30-35 de minute.

Sursa http://www.howsweeteats.com/

http://www.howsweeteats.com/