Macaroane cu brânză

Este aproape imposibil să dai greş atunci când pregăteşti acesată reţetă, iar macaroanele cu brânză sunt pe gustul oricui.
Ai nevoie
200 g paste
¼ cană unt
¼ cană făină
2 căni lapte
300 g brânză rasă
8 felii bacon
sare, piper
ceapă verde tocată
Pune baconul într-o tavă în care ai aşezat hârtie de copt şi dă-o la cuptor până feliile devin crocante. Aşază-le pe un şervet care să absoarbă excesul de grăsime. Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi scurge-le. Topeşte untul într-o tigaie, adaugă făina, laptele şi amestecă până când sosul începe să se îngroaşe. Pune brânză rasă. Când toate ingredientele s-au omogenizat adaugă pastele şi 5 felii de bacon tăiate. Pune sare şi piper după gust.
Serveşte alături de ceapa verde şi restul de felii de bacon.
Sursa foto http://www.dessertnowdinnerlater.com