Macaroane cu brânză, reţeta americană

macaroane cu branza jpeg

Cele mai cremoase macaroane sunt cele preparate după reţeta americană. Află cum se prepară unul dintre felurile de mâncare favorite ale americanilor.

De ce ai nevoie pentru macaroane cu brânză, reţeta americană

1 pachet macaroane

600 g brânză proaspătă de vaci

100 g unt

100 g făină

1 praf de sare

300 g smântână

200 ml lapte

400 g brânză cedar

Cum se prepară macaroane cu brânză, reţeta americană

Prepară macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Mixează separat brânza proaspătă până devine cremoasă. Topeşte untul într-o tigaie, adaugă laptele şi făina şi amestecă bine să nu se formeze cocoloaşe. Lasă să fiarbă până se leagă sosul, pune sare şi dă deoparte de pe foc.

Scurge macaroanele şi amestecă-le cu brânza cedar rasă, brânza de vaci şi sosul alb. Pune compoziţia într-o tavă şi dă-o la cuptor 20-25 de minute.