Macaroane cu brânză, reţeta americană
Cele mai cremoase macaroane sunt cele preparate după reţeta americană. Află cum se prepară unul dintre felurile de mâncare favorite ale americanilor.
De ce ai nevoie pentru macaroane cu brânză, reţeta americană
1 pachet macaroane
600 g brânză proaspătă de vaci
100 g unt
100 g făină
1 praf de sare
300 g smântână
200 ml lapte
400 g brânză cedar
Cum se prepară macaroane cu brânză, reţeta americană
Prepară macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Mixează separat brânza proaspătă până devine cremoasă. Topeşte untul într-o tigaie, adaugă laptele şi făina şi amestecă bine să nu se formeze cocoloaşe. Lasă să fiarbă până se leagă sosul, pune sare şi dă deoparte de pe foc.
Scurge macaroanele şi amestecă-le cu brânza cedar rasă, brânza de vaci şi sosul alb. Pune compoziţia într-o tavă şi dă-o la cuptor 20-25 de minute.