Macaroane cu brânză, reţeta americană

macaroane cu branza jpeg

Cele mai cremoase macaroane sunt cele preparate după reţeta americană. Află cum se prepară unul dintre felurile de mâncare favorite ale americanilor.

De ce ai nevoie pentru macaroane cu brânză, reţeta americană

1 pachet macaroane

600 g brânză proaspătă de vaci

100 g unt

100 g făină

1 praf de sare

300 g smântână

200 ml lapte

400 g brânză cedar

Cum se prepară macaroane cu brânză, reţeta americană

Prepară macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Mixează separat brânza proaspătă până devine cremoasă. Topeşte untul într-o tigaie, adaugă laptele şi făina şi amestecă bine să nu se formeze cocoloaşe. Lasă să fiarbă până se leagă sosul, pune sare şi dă deoparte de pe foc.

Scurge macaroanele şi amestecă-le cu brânza cedar rasă, brânza de vaci şi sosul alb. Pune compoziţia într-o tavă şi dă-o la cuptor 20-25 de minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg