Macaroane cu carne

macaroane cu carne si sos de rosii jpeg

Dacă ai puţină carne tocată prin frigider, poţi prepara aceste delicioase macaroane cu carne.

De ce ai nevoie pentru macaroane cu carne

500 g carne tocată de vită

1 ceapă

1 linguriţă pudră de ardei dulce

1 linguriţă pătrunjel uscat

½ linguriţă pudră de ardei iute

600 ml supa de pui

400 g macaroane

200 ml suc de roşii

300 g brânză rasă

Cum se prepară macaroane cu carne

Amesteci carnea cu ceapa tocată, pudra de ardei, pătrunjelul şi sare şi piper după gust. O pui pe foc şi amesteci până scade zeama, după care adaugi supa de pui. Separat, fierbi macaroanele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când a scăzut apa, iar carnea s-a pătruns, adaugi sucul de roşii şi mai ţii pe foc câteva minute, cu capacul pus. Pui macaroanele scurse în cratiţă, adaugi brânza rasă şi amesteci până se topeşte brânza.