Macaroane cu carne

macaroane cu carne si sos de rosii jpeg

Dacă ai puţină carne tocată prin frigider, poţi prepara aceste delicioase macaroane cu carne.

De ce ai nevoie pentru macaroane cu carne

500 g carne tocată de vită

1 ceapă

1 linguriţă pudră de ardei dulce

1 linguriţă pătrunjel uscat

½ linguriţă pudră de ardei iute

600 ml supa de pui

400 g macaroane

200 ml suc de roşii

300 g brânză rasă

Cum se prepară macaroane cu carne

Amesteci carnea cu ceapa tocată, pudra de ardei, pătrunjelul şi sare şi piper după gust. O pui pe foc şi amesteci până scade zeama, după care adaugi supa de pui. Separat, fierbi macaroanele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când a scăzut apa, iar carnea s-a pătruns, adaugi sucul de roşii şi mai ţii pe foc câteva minute, cu capacul pus. Pui macaroanele scurse în cratiţă, adaugi brânza rasă şi amesteci până se topeşte brânza.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg