Macaroane cu carne
Dacă ai puţină carne tocată prin frigider, poţi prepara aceste delicioase macaroane cu carne.
De ce ai nevoie pentru macaroane cu carne
500 g carne tocată de vită
1 ceapă
1 linguriţă pudră de ardei dulce
1 linguriţă pătrunjel uscat
½ linguriţă pudră de ardei iute
600 ml supa de pui
400 g macaroane
200 ml suc de roşii
300 g brânză rasă
Cum se prepară macaroane cu carne
Amesteci carnea cu ceapa tocată, pudra de ardei, pătrunjelul şi sare şi piper după gust. O pui pe foc şi amesteci până scade zeama, după care adaugi supa de pui. Separat, fierbi macaroanele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când a scăzut apa, iar carnea s-a pătruns, adaugi sucul de roşii şi mai ţii pe foc câteva minute, cu capacul pus. Pui macaroanele scurse în cratiţă, adaugi brânza rasă şi amesteci până se topeşte brânza.