Maioneză de post

Maioneza jpeg

Pentru această perioadă, îţi recomandăm cea mai bună maioneză de post pentru mâncărurile tale

Ingrediente pentru maioneză de post

4 cartofi 2 ţeline 100 ml ulei sare piper 1 lingură muştar 1-2 linguri zeamă de lămâie

Mod de preparare pentru maiobneză de post

Speli şi cureţi cartofii şi ţelina şi le fierbi în apă cu sare, apoi le pasezi bine într-un castron. În pasta fină torni uleiul, puţin câte puţin, amestecând încontinuu cu o lingură de lemn şi adaugi muştarul.

Omogenizezi ca la maioneză, torni zeama de lămâie, sarea, piperul şi încorporezi bine până când devine pufoasă. Poţi servi la salate şi la preparate de post sau ca variantă uşoară la

mâncărurile care conţin maioneză clasică.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg