Marinată cu ceapă verde pentru fripturi

marinata fripturi ceapa verde jpeg

De curând am aflat o reţetă de marinată care merge excelent lângă fripturi. Şi acum o împărtăşim cu voi.

Ingrediente

5-6 legături de ceapă verde 500 g morcovi noi 2-3 fire de usturoi verde

Pentru soluţia de conservat

500 ml apă

200 ml oţet

200 g zahăr, după gust

2 linguriţe boabe de muştar

crenguţe de mărar verde

4 foi de dafin

1 lingură sare

Preparare

Cureţi morcovii, ceapa, usturoiul, le speli cu jet de apă rece şi le aşezi întregi într-un borcan, adăugând printre legume foi de dafin, crenguţe de mărar verde şi boabe de muştar.

Separat, fierbi apa, oţetul, zahărul şi sarea şi torni soluţia fierbinte peste legumele din borcan, având grijă să nu se spargă borcanul. Sigilezi borcanul cu capac etanş şi îl laşi la loc răcoros câteva zile. Legumele astfel marinate se pot folosi la salate sau ca garnitură la fripturi.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg