Mere coapte şi caramel

Când ai poftă de ceva bun, dar nu ai mult timp la dispoziţie să-l pregăteşti, merele coapte şi caramel sunt cea mai bună alegere, mai ales când mirosul de scorţişoară îţi inundă casa.
De ce ai nevoie pentru mere coapte şi caramel
4 mere
10 linguri unt
100 g zahăr brun
1 praf de scorţişoară
Cum se prepară mere coapte şi caramel
Dă drumul la cuptor. Spală merele, îndepărtează cotorul, coada şi o parte din miez, fără însă să le scobeşti şi partea inferioară. Aşază în fiecare câte o lingură de unt şi 25 g zahăr. Dă merele la cuptor până se înmoaie. Toacă miezul rămas şi căleşte-l în unt împreună cu un praf de scorţişoară. Serveşti merele coapte cu toppingul de unt şi mere şi o lingură de îngheţată de vanilie sau de caramel.
Sursa foto http://www.letsmingleblog.com