Mic dejun franţuzesc: Gogoşele dulci

Pregăteşte-te pentru cel mai bun mic dejun franţuzesc: gogoşele dulci aromate şi îmbietoare.
Ingrediente pentru reţeta de mic dejun franţuzesc
1/3 cană smântână 1/2 cană zahăr 1 ou 1 1/2 cană făină 1 1/2 linguriţă praf de copt 1/2 linguriţă sare 1/4 linguriţă nucşoară 1/2 cană lapte 1/2 cană zahăr 1 linguriţă scorţişoară 1/2 cană unt sau margarină, topită
Mod de preparare al reţetei de mic dejun franţuzesc
Încingi cuptorul şi ungi 15 forme de brioşe cu puţin unt sau ulei. Amesteci smântâna, jumătate de cană de zahăr şi oul şi le mixezi într-un vas. Încorporezi făina, praful de copt, sarea şi nucşoara şi torni din când în când din cantitatea de lapte. ui din compoziţie în formele de brioşe. Laşi la copt 20-25 de minute sau până devin arămii.
Amesteci zahărul cu scorţişoara. Dai gogoşelele prin untul sau margarina topită, apoi prin amestecul de zahăr cu scorţişoară. Serveşti fierbinţi.
Aşteptăm comentariile dvs. legate de reţeta de mic djun franţuzesc în secţiunea de comentarii de mai jos.