Mic dejun gustos la grătar cu bacon, bere şi caşcaval

În dimineţile în care ai nevoie de energie pentru întreaga zi, dar nu foarte mult timp la dispoziţie, încearcă aceste mini sandwich-uri delicioase la grătar cu bacon şi caşcaval, care sunt extrem de uşor de preparat.
De ce ai nevoie pentru a pregăti un mic dejun gustos la grătar cu bacon, bere şi caşcaval
6 fâşii bacon, feliat
4 felii pâine
40 g brânză
40 g caşcaval
1 ou
170 ml bere
30 g făină
piper, după gust
15 g unt
Cum prepari un mic dejun gustos la grătar cu bacon, bere şi caşcaval
Găteşti baconul într-o tigaie, până devine crocant, apoi îl laşi deoparte. Pe două din feliile de pâine, aşezi brânza, caşcavalul şi fâşiile de bacon. Încălzeşti grătarul la o temperatură medie, de aproximativ 190 de grade. Într-un bol amesteci oul, berea, făina şi piperul, până când amestecul devine omogen.
Înmoi fiecare sandwich în compoziţie, până se absoarbe în pâine. Topeşti untul pe grătarul cald şi găteşti aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Serveşti imediat.
Sursa http://www.bettycrocker.com