Minitarte sărate
Aceste minitarte sărate pot înlocui micul dejun, pot fi o gustare sănătoasă, iar alături de o garnitură, chiar un fel principal.
Minitarte sărate
Aceste minitarte pot înlocui micul dejun, pot fi o gustare sănătoasă, iar alături de o garnitură, chiar un fel principal.
Dificultate medie/Preparare: 1 h/4 minitarte
Ingrediente:
2 ouă
1 cârnat
75 ml lapte
125 g făină
½ plic praf de copt
70 g brânză
½ ardei galben
½ ardei roşu
¼ dovlecel
sare
1 lingură ulei
Mod de preparare:
Minitarte sărate
Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă tare. Freci gălbenuşurile cu un praf de sare, apoi torni laptele, adaugi făina, în ploaie, amestecată cu praful de copt şi omogenizezi. Tai bucăţi ardeii, dovlecelul şi cârnatul, razi brânza, apoi le adaugi în compoziţie, amesteci şi încorporezi uşor albuşurile.
Răstorni aluatul în forme de minitarte unse cu ulei şi le ţii la cuptor, încălzit în prealabil, până când trec testul scobitorii. Laşi minitartele la răci înainte să le serveşti.
FOTO; Profimedia