Negresă

negresa jpeg

Simplu de preparat în orice moment al zilei, negresa este desertul care te poate scoate din orice încurcătură.

Ingrediente

150 g ciocolată neagră 125 g unt 200 g zahăr 2 plicuri zahăr vanilat 100 g făină 3 ouă 1 pliculeţ drojdie uscată 100 g mieji de nuci coajă de portocală confiată 1 praf sare

Mod de preparare

Tai ciocolata şi o topeşti pe baie de aburi, adaugi untul, puţin câte puţin, amestecând continuu până când capătă consistenţa unei creme. Separat, într-un castron, baţi ouăle cu zahărul, adaugi crema de ciocolată, praful de sare şi făina amestecată cu drojdia, în ploaie, apoi încorporezi coaja de portocală şi nucile tăiate fin. Omogenizezi şi torni compoziţia într-o tavă tapetată. Dai la cuptorul încins aproximativ 30 de minute. O serveşti a doua zi.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg