Omletă cu brânză şi spanac la cuptor

O omletă săţioasă cu brânză şi spanac, care te va cuceri de la prima degustare. Încearcă şi tu reţeta de astăzi!
Ingrediente pentru omletă cu brânză şi spanac la cuptor
300 g spanac
2 linguri mărar, tocat
ceapă verde tocată, după gust
2 linguri pătrunjel, tocat
100 g brânză feta, mărunţită
2 linguri parmezan, ras
60 g făină
1 linguriţă praf de copt
1 linguriţă ulei
150 ml ulei
2 ouă, bătute
sare
piper
Mod de preparare – Omletă cu brânză şi spanac
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Amesteci spanacul spălat şi bine scurs cu ceapa, mărarul, pătrunjelul şi brânza feta. Pui compoziţia într-un vas termorezistent.
Combini făina trecută prin sită cu praful de copt. Amesteci bine cu restul ingredientelor. Torni în tavă, peste spanac. Dai la cuptor aproximativ 30 de minute. Serveşti imediat.