Omletă cu roşii

În omletă poţi adăuga orice ingrediente doreşti, de la cârnaţi la ciuperci sau ceapă. Astăzi îţi arătăm cât de uşor se prepară omleta cu roşii.
De ce ai nevoie pentru omleta cu roşii
1 roşie
60 g brânză
4 ouă
sare
1 baghetă
2 linguri ulei
Cum se prepară omleta cu roşii
Încingi uleiul. Descojeşti roşia, îi îndepărtezi seminţele şi o toci. Pui roşia în tigaie împreună cu un praf de sare şi o ţii, amestecând constant, până când se evaporă sucul lăsat. Adaugi brânza rasă şi mai ţii pe foc un minut. Baţi ouăle şi le adaugi în tigaie, amestecând până când se încheagă. Tai bagheta în jumătate, scoţi o parte din miez, aşezi la mijloc omletă şi ai un sandvis gustos şi cald.
Sursa foto http://www.enmicocinahoy.cl