Omletă cu spanac şi bacon, la cuptor

Această omletă apetisantă cu spanac şi bacon este perfectă pentru micul dejun în familie, iar cei dragi vor fi cu siguranţă încântaţi de gustul său.
Ingrediente
5 ouă
120 ml lapte
busuioc
oregano
cimbru
sos de ardei iute, după gust
4 fâşii bacon, feliat cubuleţe
2 căţei de ustuoi, pisaţi
230 g ciuperci, feliate
450 g spanac
1 roşie
sare, după gust
piper, după gust
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Într-un bol, baţi ouăle cu laptele, oregano, busuioc şi cimbru, după gust. Condimentezi cu sare şi piper. Rumeneşti într-o tigaie baconul, timp de 6-8 minute. Transferi pe o farfurie. Căleşti în grăsimea rămasă de la bacon, ciupercile şi usturoiul, aproximativ 3-4 minute. Condimentezi, după gust. Adaugi spanacul spălat şi scurs, timp de 2-3 minute.
Încorporezi ouăle şi trei sferturi din cantitatea de bacon şi laşi pe foc, încă 2 minute. Presari restul de bacon. Dai la cuptor, timp de 14-15 minute. Serveşti după ce s-a răcit puţin.
Sursa http://damndelicious.net