Omletă cu spanac şi brânză
Avem pentru tine o reţetă rapidă de omletă cu spanac şi brânză, numai bună de încercat!
De ce ai nevoie pentru omletă cu spanc şi brânză
1 lingură ulei
1 ceapă mică
250 g spanac
1 roşie
3 ouă
sare
piper
50 g telemea, uşor sărată
Cum se prepară omletă cu spanac şi brânză
Încingi uleiul şi căleşti ceapa tocată, 2-3 minute. Adaugi spanacul tocat şi mai ţii pe foc alte 3 minute. Asezonezi cu sare şi piper şi pui roşia descojită tocată. După alte 2-3 minute dai legumele deoparte şi le răstorni într-o farfurie. Baţi ouăle şi le asezonezi cu sare şi piper după gust. Pui ouăle în tigaie, le laşi să se facă pe o parte după care le întorci. Răstorni omleta, pui pe jumătate din ea legumele călite, razi brânza şi îndoi omleta.