Omletă cu spanac şi brânză feta

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei , din care trebuie să îţi iei cât mai multă energie. Încearcă o omletă săţioasă cu spanac şi brânză feta, care se prepară uşor şi este foarte gustoasă.
Ingrediente
8 ouă
170 g spanac
150 g roşii cherry
80 g brânză feta , mărunţită
ulei
sare
piper
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la temperatură mare. Într-un bol, baţi ouăle cu sare şi piper, după gust. Într-o tigaie, căleşti spanacul tocat în puţin ulei, până se înmoaie, 3-4 minute. Adaugi roşiile feliate şi ouăle şi amesteci cu ajutorul unei spatule, încă 5-6 minute.
Presari brânza deasupra, acoperi şi mai laşi pe foc 6-7 minute. Când ouăle sunt aproape gata, le dai la cuptor 3-4 minute, până ce brânza se rumeneşte uşor. Serveşti imediat.
Sursa http://cupcakesandkalechips.com